Wij staan garant voor een onvergetelijke avond!

nieuwsbrief maart 2018

STABLE ROOF JAZZ BAND: SPRINGLEVEND!!

Na een ingrijpende reorganisatie stellen wij u graag onze (gedeeltelijk) nieuwe bezetting voor.   De blazerssectie werd teruggebracht naar drie man.

Als vanouds: Peter de Klerk, klarinet en saxofoons - muzikaal leider Ton van Brussel, cornet en zang - Hans Herwarth, trombone en zakelijk leider.

 De ritmesectie is volledig nieuw en bestaat uit:

Dick Klijn, banjo en gitaar - Eric van Buijsen, contrabas - Willem van den Toorn of Peter den Boer, drums en Henk Hoedemaker, piano.

Vanaf 2014 is er hard gewerkt aan de reorganisatie, die in 2017 afgerond werd. Op het resultaat mogen we trots zijn en gezien de vele lovende reacties hebben we nu de beste ritmesectie ooit…

Leuk om te weten is dat alle musici elkaar al kenden uit andere bands.

De Stable Roof Jazz Band is opgericht in 1981 en bestaat dus al meer dan 35 jaar.  

In de huidige bezetting heeft de band inmiddels een aantal zeer succesvolle  optredens in Nederland en Duitsland verzorgd.

Een nieuw geluid en een allround repertoire waarin vele jazzstijlen vertegenwoordigd zijn. Veel nummers worden gezongen waardoor de band extra “Schwung” heeft. Het plezier spettert er af. Alles perfect door cornettist Ton van Brussel gearrangeerd.

De reacties van onze luisteraars zijn unaniem enthousiast, wat voor ons een extra reden is op de ingeslagen weg door te gaan.

Voor een fantastisch jazzconcert of een spetterend feest kunt u ons boeken via onze website of telefonisch:  +31(0)6 5111 7345 (Hans Herwarth).

We komen graag en afstanden zijn voor ons niet gauw een probleem.